OBEDOVÉ MENU 31.3. - 4.4.2025

31.3.2025
Polievka 1: Cesnaková krémová (1,3,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Teľacia saltimbocca s dusenými fazuľkami na masle s gratinovanými zemiakmi (1,3,6,7) 120 g
Menu B: Kuracie soté na provensálsky spôsob s dusenou ryžou a maslovým hráškom (1,3,6,7,9) 150 g
Menu C: Rizoto s morskými plodmi (2,4,6,7,14) 300 g
Menu D: Miešaný listový šalát s limetkovým dresingom a zeleninovým karbonátkom (1,3,7) 150 g
Menu E: Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) 300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
1.4.2025
Polievka 1: Hrachová s údeným mäsom (1,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Teľacia saltimbocca s dusenými fazuľkami na masle s gratinovanými zemiakmi (1,3,6,7) 120 g
Menu B: Pečený bravčový bôčik so zemiakovou kašou a sterilizovanou zeleninou (1,7,9,12) 150 g
Menu C: Bravčové rebierka so zemiakmi a BBQ omáčkou (6,7,10) 300 g
Menu D: Cestoviny s artičokami a parmezánom (1,3,7) 300 g
Menu E: Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) 300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
2.4.2025
Polievka 1: Zelerová krémová (1,3,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Teľacia saltimbocca s dusenými fazuľkami na masle s gratinovanými zemiakmi (1,3,6,7) 120 g
Menu B: Kuracie nugetky s opekanými zemiačikmi a sweet chilli omáčkou (1,3,6,7,10) 150 g
Menu C: Burger s trhaným bravčovým mäsom, hranolkami a dresingom (1,3,6,7,9,10,11) 300 g
Menu D: Bryndzové pirohy s kyslou smotanou a slaninkou (1,3,7) 300 g
Menu E: Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) 300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
3.4.2025
Polievka 1: Karfiolová polievka (1,6,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Teľacia saltimbocca s dusenými fazuľkami na masle s gratinovanými zemiakmi (1,3,6,7) 120 g
Menu B: Kuracie kung pao s basmati ryžou (1,3,7,9) 150 g
Menu C: Černohorský rezeň so zemiakmi a šalátikom (1,3,7,9,12) 300 g
Menu D: Ceasar šalát s ančovičkami, syrom a opekanou bagetkou (1,3,4,6,7,11) 300 g
Menu E: Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) 300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
4.4.2025
Polievka 1: Fazuľová kyslá (1,7,9,12) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Teľacia saltimbocca s dusenými fazuľkami na masle s gratinovanými zemiakmi (1,3,6,7) 120 g
Menu B: Vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou (1,3,7) 150 g
Menu C: Buchty na pare so slivkovým lekvárom a kakaom (1,3,6,7) 300 g
Menu D: Špagety bolognese so syrom a bazalkou (1,3,6,7) 300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g

 

 

 

Polievka 1: 2,00 €
Polievka 2: 2,00 €
Menu A: 6,90 €
Menu B: 6,50 €
Menu C: 5,90 €
Menu D: 5,90 €
Menu E: 5,90 €
Šalát: 2,40 €
Balenie: 0,30 €
Taška: 0,20 €