
OBEDOVÉ MENU 31.3. - 4.4.2025
31.3.2025 | ||
Polievka 1: | Cesnaková krémová (1,3,6,7,9) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Teľacia saltimbocca s dusenými fazuľkami na masle s gratinovanými zemiakmi (1,3,6,7) | 120 g |
Menu B: | Kuracie soté na provensálsky spôsob s dusenou ryžou a maslovým hráškom (1,3,6,7,9) | 150 g |
Menu C: | Rizoto s morskými plodmi (2,4,6,7,14) | 300 g |
Menu D: | Miešaný listový šalát s limetkovým dresingom a zeleninovým karbonátkom (1,3,7) | 150 g |
Menu E: | Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) | 300 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
1.4.2025 | ||
Polievka 1: | Hrachová s údeným mäsom (1,6,7,9) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Teľacia saltimbocca s dusenými fazuľkami na masle s gratinovanými zemiakmi (1,3,6,7) | 120 g |
Menu B: | Pečený bravčový bôčik so zemiakovou kašou a sterilizovanou zeleninou (1,7,9,12) | 150 g |
Menu C: | Bravčové rebierka so zemiakmi a BBQ omáčkou (6,7,10) | 300 g |
Menu D: | Cestoviny s artičokami a parmezánom (1,3,7) | 300 g |
Menu E: | Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) | 300 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
2.4.2025 | ||
Polievka 1: | Zelerová krémová (1,3,6,7,9) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Teľacia saltimbocca s dusenými fazuľkami na masle s gratinovanými zemiakmi (1,3,6,7) | 120 g |
Menu B: | Kuracie nugetky s opekanými zemiačikmi a sweet chilli omáčkou (1,3,6,7,10) | 150 g |
Menu C: | Burger s trhaným bravčovým mäsom, hranolkami a dresingom (1,3,6,7,9,10,11) | 300 g |
Menu D: | Bryndzové pirohy s kyslou smotanou a slaninkou (1,3,7) | 300 g |
Menu E: | Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) | 300 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
3.4.2025 | ||
Polievka 1: | Karfiolová polievka (1,6,7) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Teľacia saltimbocca s dusenými fazuľkami na masle s gratinovanými zemiakmi (1,3,6,7) | 120 g |
Menu B: | Kuracie kung pao s basmati ryžou (1,3,7,9) | 150 g |
Menu C: | Černohorský rezeň so zemiakmi a šalátikom (1,3,7,9,12) | 300 g |
Menu D: | Ceasar šalát s ančovičkami, syrom a opekanou bagetkou (1,3,4,6,7,11) | 300 g |
Menu E: | Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) | 300 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
4.4.2025 | ||
Polievka 1: | Fazuľová kyslá (1,7,9,12) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Teľacia saltimbocca s dusenými fazuľkami na masle s gratinovanými zemiakmi (1,3,6,7) | 120 g |
Menu B: | Vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou (1,3,7) | 150 g |
Menu C: | Buchty na pare so slivkovým lekvárom a kakaom (1,3,6,7) | 300 g |
Menu D: | Špagety bolognese so syrom a bazalkou (1,3,6,7) | 300 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
Polievka 1: | 2,00 € |
Polievka 2: | 2,00 € |
Menu A: | 6,90 € |
Menu B: | 6,50 € |
Menu C: | 5,90 € |
Menu D: | 5,90 € |
Menu E: | 5,90 € |
Šalát: | 2,40 € |
Balenie: | 0,30 € |
Taška: | 0,20 € |